Petri Laaksosen Lauluja särkyneille -konsertti

Petri Laaksosen Lauluja särkyneille -konsertti Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Sunnuntaina 3.11. klo 18.00 Lauluja särkyneille -konsertti tuomiokirkossa. Petri Laaksonen, laulu, Jan Lindström, kitara ja Miika Autio, koskettimet. Mukana myös lapsikuoro LauLux. Ohjelma 10 €. Kirkon koristelu: Lapuan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasula/Tiina Joensuu.

Laulaja – säveltäjä Petri Laaksonen on pitkän linjan muusikko, joka viettää tänä vuonna 25-vuotista taiteilijajuhlaansa laajan konserttikiertueen merkeissä. Marraskuun kolmas päivä saapuu Petri myös Lapuan tuomiokirkkoon. Tämä konsertti on aivan erityinen, sillä ajankohtana juuri Pyhäinpäivän läheisyys vaikutti ohjelmakokonaisuuteen ja siksi myös konsertin nimenä on ”Lauluja särkyneille ”.

Ohjelmistossa on siis kaikkein koskettavimpia ja herkimpiä Laaksosen ja Anna-Mari  Kaskisen lauluja. Muuan muassa Loistakoon liekki, Anna minun mennä, Ota hänet vastaan ja Särkyneille.

Tiina Joensuu Lapuan Kukka-ja Hautauspalvelu Latva-Rasulasta, on luvannut somistaa tuomiokirkon kauniiksi runsailla kukka-asetelmillaan. Hän kertookin haluavansa liittää tähän konserttiin myös kukkien tuoman lohdutuksen, yhdessä kaipuun sävelten myötä. Tämä Laaksosen konsertti poikkeaa siis varsinaisesta Petrin juhlakonserttikiertueen ohjelmasisällöstä. Muut esiintyjät ovat Jan Lindström kitara sekä Miika Aukio koskettimet.

Konsertti on juhlallinen päätös Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaviikolle jota vietetään samalla viikolla. Kymmenen euron hintaisia ohjelmia myydään kirkon ovella tuntia ennen konsertin alkua. Tervetuloa kuuntelemaan kaunista  ja tunnelmallista musiikkia, joka on tarkoitettu aivan kaikille, ei vain särkyneille ja surua kohdanneille. Musiikista saamme voimaa ja lohtua kulkiessamme kohti tulevan ajan valoa – suurta joulun juhlaa!

Lapuan tuomiokirkko

Lapuan tuomiokirkko