Pyhäinpäivän kirkkohetket tuomiokirkossa, Tiistenjoella ja Kauhajärvellä

la 2.11. kello 15.00

Pyhäinpäivän kirkkohetket tuomiokirkossa, Tiistenjoella ja Kauhajärvellä Kauhajärven kirkko, Lapuan tuomiokirkko, Tiistenjoen kirkko

Tervetuloa!

Lauantaina 2.11. on seuraavat kirkkohetket:

Klo 15.00
 Pyhäinpäivän messu tuomiokirkossa. Heli Pääkkönen. Tuomiokirkon kuoro. Luetaan vuoden aikana kuolleiden nimet.

Klo 16.00 Pyhäinpäivän iltakirkko Kauhajärvellä. Matti Salomäki. Sytytetään kynttilät vuoden aikana haudatuille. Kirkkokuljetus lähtee pankilta myötäpäivään järven ympäri puoli tuntia ennen tilaisuuden alkamista.

Klo 18.00 Pyhäinpäivän iltakirkko Tiistenjoella. Matti Salomäki. Sytytetään kynttilät vuoden aikana haudatuille. Kirkkokuljetus lähtee klo 17.30 Kuortaneen rajalta ja kulkee Pelanterin ja Ojanperän kautta kirkkoon.

Klo 18.00 Pyhäinpäivän perhepyhis seurakuntatalolla.

Hyvää pyhäinpäivää kaikille niille, jotka surevat ja kaipaavat. Siunatkoon ja lohduttakoon Jumalan rakkauden läsnäolo ja iankaikkisen elämän toivo ja valo!  Jeesus sanoi: "Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin" (Joh. 11:25)