Iloisten virsien yhteislauluilta

ke 23.10. kello 18.00

Iloisten virsien yhteislauluilta Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Tuomiokirkkoseurakunnan lauluryhmä Tuikut kutsuu Outi Hakalan johdolla kaikkia laulamaan yhdessä iloisia virsiä keskiviikkona 23.10. klo 18 tuomiokirkkoon (Huom! paikka vaihtunut) 

-Idea iloisten virsien yhteislauluillasta tuli minulle siitä, kun kuuntelin kerran radiosta jumalanpalvelusta ja jäin ihmettelemään, miksi suurin osa laulettavista virsistä oli mollivoittoisia eli surullisia. Ajattelin, eikö usko ole iloinen asia eikä surullinen asia. Ehdotin Tuikut-lauluryhmälleni, että voisimme järjestää yhteislauluillan, jossa olisi vain iloisia virsiä. Laulajat innostuivat heti. Ajankohdaksi mietimme syksyä, koska pimeneviin iltoihin on hyvä saada valoa ja iloa lauluilla ja tuikuilla, kertoo Outi Hakala.

Lauluryhmä Tuikut ovat valinneet laulettavaksi 14 virttä, joista puolet on uudesta virsien lisävihkosta. Jotta laulaminen sujuisi vielä paremmin eikä olisi vain pianolla säestämistä, Outin Timo-mies ja Aleksi-poika lupautuivat säestämään bassolla ja kitaralla.

-Virsien välissä on pieniä hengähdystaukoja, jolloin osa laulajista pitää pienen puheenvuoron, kertoo Outi Hakala ja sanoo, että säestyssoittimena kuullaan aloitusvirressä myös viisikielistä kannelta ja viittomakielikin tulee tutuksi yhdessä virressä. Illassa on tarjolla teetä tai mehua. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän rippikoulukorttiinsa.

-Toivomme, että kirkko täyttyisi seurakuntalaisista, sanoo Outi Hakala.


Katso myös

la 14.12. klo 15.00

Lapuan tuomiokirkko

ke 18.12. klo 18.00

Hellanmaan seurakuntakoti

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus

Tervetuloa virittäytymään joulun lämpöiseen tunnelmaan laulamalla joululauluja yhdessä!