Juhlakonsertti

Juhlakonsertti Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Tervetuloa Lapuan urkufestivaaliyhdistyksen järjestämään juhlakonserttiin Lapuan tuomiokirkkoon to 26.9. klo 18. Konsertissa esiintyvät Laivaston soittokunta johtajanaan musiikkikomentajakapteeni Jarkko Aaltonen sekä Lapuan urkufestivaaliyhdistyksen uusi taiteellinen johtaja urkutaiteilija Jimi Järvinen.

Tässä poikkeuksellisessa festivaalin välivuoden konsertissa yhdistyvät harvinainen yhdistelmä: Suomen suurimmat urut ja Laivaston soittokunta. Tässä konsertissa Laivaston soittokunta ja urkuri Jimi Järvinen esittävät yhdessä ennenkuulemattoman ja monipuolisen kattauksen sotilasmusiikista elokuvamusiikkiin urkusolistille ja soittokunnalle sovitettuina versiona.

Konsertin tuotolla tuetaan vuonna 2020 järjestettävää Lapuan kansainvälistä urkufestivaalia.

Ojelma verkossa nettilippu.fi 18 € ja ovelta 20 €. Opiskelijat ja varusmiehet vastaavasti 10 € ja 8 €.

Lapuan tuomiokirkko