Konsertti "Kesäyö kirkkomaalla"

Konsertti Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Perjantaina 23.8. klo 19 on konsertti tuomiokirkossa: mezzosopraano Katariina Holma ja pianisti Pauliina Rintala.

Laulu- ja pianoteoksista koostuva Kesäyö kirkkomaalla -konsertti tarjoaa kuulijoilleen niin klassista kuin hengellistä musiikkia. Duon valitsema ohjelmistossa on musiikkia mm. säveltäjiltä Brahms, Beethoven ja Szymanowski. Rakkaita kotimaisia säveltäjiä edustavat Sibelius, Kuula ja Merikanto. Toholammilainen Rintala ja alahärmäläinen Holma ovat molemmat opiskelleet Kokkolassa ja näin tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta Kesäyö kirkkomaalla on heidän ensimmäinen yhteinen konserttikiertueensa.

Konsertissa kerätään kolehti Kauhavan herättäjäjuhlien hyväksi.

Lapuan tuomiokirkko

Aikojen lopun kvartetto

Olivier Messiaenin säveltämä Aikojen lopun kvartetto ja Lapuan tuomiokirkon kattoon maalatut Ilmestyskirjan hevoset pääsevät vuoropuheluun tässä konsertissa.

Lapuan tuomiokirkko

One of Us - popmusiikin pyhemmällä puolella

Kolme gospelkuoroa, bändi ja solistit liikkuvat popmusiikin alueella, jolla on hengellistä syvyyttä. Tervetuloa kuulolle!