Urkukonsertti

Urkukonsertti Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Lapuan tuomiokirkossa esiintyy keskiviikkona 14.8. klo 19 yksi Suomen parhaista urkureista. Hän on Sibelius-Akatemian urkulehtori ja monipuolinen muusikko Markku Mäkinen, joka esiintyy säännöllisesti kotimaan lisäksi eri puolilla Eurooppaa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi sata vuotta Suomen ja Italian välisten diplomaattisuhteiden solmimisesta. Sen kunniaksi Mäkinen esittää Suomen ja Italian suhteita kuvaavan kokonaisuuden, jossa kuullaan mm. Marco Enrico Bossin, Toivo Kuulan, Frans Linnavuoren ja Oskar Merikannon säveltämiä teoksia.

Lapuan tuomiokirkko

Aikojen lopun kvartetto

Olivier Messiaenin säveltämä Aikojen lopun kvartetto ja Lapuan tuomiokirkon kattoon maalatut Ilmestyskirjan hevoset pääsevät vuoropuheluun tässä konsertissa.

Lapuan tuomiokirkko

One of Us - popmusiikin pyhemmällä puolella

Kolme gospelkuoroa, bändi ja solistit liikkuvat popmusiikin alueella, jolla on hengellistä syvyyttä. Tervetuloa kuulolle!