Lapua

Pakopelin pelaamisen voi aloittaa minä päivänä tahansa ja mihin kellonaikaan tahansa.

8. - 30.6. Kaupunkipakopeli Lapualla. KRIK Finland järjestää yhteistyössä tuomiokirkkoseurakunnan Seurakuntaperheen tiimin (Sepe-tiimi) kanssa kaupunkipakopelin Lapualla. Pakopelin aloitus ja pelaaminen onnistuu omatoimisesti, joten pelin voi pelata minä päivänä tahansa ja aloittaa haluamaansa kellonaikaan.

Kaupunkipakopeli sopii hyvin ensimmäiseksi pakopeliksi eli ei haittaa vaikka et olisi pelannut aiemmin tai kuullut mitään pakopelistä. Ulkona pelattavassa pakopelissä suoritetaan erilaisia nokkeluutta vaativia pulmia ja pulman ratkaisemalla saa aina vihjeen liikkumiseksi seuraavaan paikkaan, jossa odottaa uusi tehtävä ratkaistavaksi. Ulkona liikkumista pakopelissä tulee 2,5 kilometriä. Liikkuminen onnistuu jalkaisin, pyörällä tai tarvittaessa myös autolla (jos on esimerkiksi pieniä lapsia mukana). Pakopelin ohjeet ja tarinan löydät osoitteesta www.krik.fi/kaupunkipakopeli