ma 10.6. kello 10.00 - kello 18.00

Kirkon ovet ovat avoinna matkailijoille ja hiljentyjille. Lapsille kirkkokarkkeja! Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Kesällä kirkon ovet ovat avoinna matkailijoille ja hiljentyjille. Tuomiokirkossa on opas 10.6.-2.8. klo 10-18. Ovet ovat avoinna myös heinäkuussa sunnuntaisin klo 12-18.

Oppaina ovat Sinja Kahilampi (10.6.-5.7.) ja Henrik Seppä-Lassila (8.7.-2.8.)

Lapualla asuvat ovat myös lämpimästi tervetulleita kirkkoon. Hiljentyjiä varten kirkossa on rukouksia ja tekstejä mietiskelyn ja hiljentymisen tueksi. Niitä löytyy kirkon takaosasta, penkeiltä, jonne voi istahtaa vaikka kesken pyörälenkin.

Lapsille kesän makein tempaus: Kirkkoon on piilotettu kirkkokarkkeja, joita lapset pääsevät etsimään arkisin 10.6-2.8. klo 10-18. Kirkon oppaat ovat keksineet kirkosta monia mielenkiintoisia piilopaikkoja, joiden myötä myös kirkon yksityiskohdat tulevat lapsille tutuiksi. Oppaat auttavat lapsia tarvittaessa piilojen löytämisessä.

Ps. Myös Tiistenjoen kirkon ovet ovat avoinna 3.6.-26.7.