Pappisvihkimysmessu tuomiokirkossa

Pappisvihkimysmessu tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa Jumalan kansan juhlaan!

Helatorstaina 30.5. klo 10 on tuomiokirkossa pappisvihkimysmessu.
Aihe: Korotettu Herra. Piispa Simo Peura avustajineen toimittaa pappisvihkimyksen. Mukana lauluryhmä Sikermä ja avustavina pappeina ovat Matti Salomäki ja Heli Pääkkönen, kanttoreina ovat Elke Unt ja Suvi Tamminen. Jumalanpalveluksen radioi 96,9 MHz.

Piispa Simo Peura toimittaa pappisvihkimyksen Lapuan tuomiokirkossa helatorstaina 30.5. klo 10 alkavan messun yhteydessä. Piispaa avustavat messussa Heli Pääkkönen ja Matti Salomäki. Musiikista vastaavat kanttorit Elke Unt ja Suvi Tamminen sekä lauluryhmä Sikermä. Huilua soittaa Alli Kallaniemi.

-On harvinaista, että vihittäviä on kerralla näin monta. Viime vuonna vihittäviä oli kahdessa vihkimyksessä yhteensä seitsemän. Edellisen kerran vuonna 2008 on ollut 12 vihittävää yhdessä vihkimyksessä, kertoo piispan sihteeri Elisabet Mäki-Mantila.

Messussa vihitään Pekka Haanpää Isojoen seurakuntapastorin virkaan, Anssi Hannula Seinäjoen seurakuntapastorin virkaan, Ida Hellemaa liikuntapapin viransijaisuuteen, Eveliina Jamnes Kansan Raamattuseuran Säätiön osa-aikaiseen opiskelijatyöntekijän toimeen ja Uuraisten osa-aikaiseen seurakuntapastorin virkaan, Miika Kallio Mustasaaren suomalaisen seurakunnan seurakuntapastorin virkaan, Anna Merivirta Etelä-Pohjanmaan sairaalasielunhoidon sairaalapastorin virkaan, Mira Pauna Vaasan suomalaisen seurakunnan seurakuntapastorin virkaan, Katja Saarikoski Kurikan seurakuntaan seurakuntapastorin virkaan, Tiina Sampakoski Kurikan seurakunnan seurakuntapastorin virkaan, Heli Savola Jyväskylän sairaalapapin virkaan ja Jyväskylän oppilaitospapin viransijaisuuteen sekä Tuomas Taipale Kinnulan seurakuntapastorin virkaan.

Lapuan tuomiokirkko

Messu tuomiokirkossa