Tiistenjoen avoin perhekerho

Tiistenjoen avoin perhekerho Tiistenjoen seurakuntatalo

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Mitä siellä tapahtuu?

Avoimissa perhekerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Kerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko tarjoilua?

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Lisäksi tarjolla voileipäkeksejä.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Keskustan päiväkerhotilat

Esikoisvauvakerho

Esikoisvauvakerho on tarkoitettu alle 2-vuotiaille lapsille ja tuoreille vanhemmille. Esikoisvauvakerhossa jaetaan vauvaperheen onnea ja arkea. Tule tutustumaan muihin vanhempiin, joille vauvaperheen elämä on uutta ja ihmeellistä!

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (avoin perhekerho)

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille (1-2 -lk.) oman huoltajan kanssa.