Raamattuilta seurakuntatalolla

Raamattuilta seurakuntatalolla Keskustan seurakuntatalo

Mukana Olli Seppänen. Lämpimästi tervetuloa!

Kansan Raamattuseuran kouluttaja Olli Seppänen käy läpi Daavidin elämän vaiheita kolmiosaisessa opetussarjassa Lapuan seurakuntatalolla päätösosan keskiviikkoiltana 27.3. klo 18.30 alkaen. Aiheena on ”Daavid - Jumalan mielen mukainen mies?”

Vanhan testamentin tärkeimpiin henkilöihin kuuluva Daavid oli värikäs persoona, jonka elämän vaiheista kerrotaan Raamatussa laajasti. Hän eteni urallaan paimenpojasta Israelin kuninkaaksi. Daavid oli lempeä ja samalla karski soturi, intohimoinen, kiivas, runoilija, uskollinen ystävä, valtiomies, lempeä isä, profeetta, syntinen, armahdettu. Raamatun ilmoituksen totuudellisuuteen liittyy sekin, että se ei kaunistele sankareitaan, vaan kertoo rehellisesti myös heidän heikkouksistaan ja epäonnistumisistaan.

Opetuksen tarkoituksena on, Israelin kuningas Daavidin elämän kautta, rohkaista tämän päivän miestä ja naista luottamaan Jumalaan niin elämän hyvinä kuin vaikeina aikoina, sekä hyväksymään itsensä Jumalan ja ihmisten edessä sellaisena kuin on. Tavoitteena on oppia tuntemaan yhä syvemmin Pyhän Jumalan armollisuutta ja uskollisuutta, hänen olemukseensa liittyviä ominaisuuksia, jotka voivat eheyttää ja kasvattaa meitä ihmisinä.