Esikoisvauvakerho

Esikoisvauvakerho Keskustan päiväkerhotilat

Esikoisvauvakerho on tarkoitettu alle 2-vuotiaille lapsille ja tuoreille vanhemmille. Esikoisvauvakerhossa jaetaan vauvaperheen onnea ja arkea. Tule tutustumaan muihin vanhempiin, joille vauvaperheen elämä on uutta ja ihmeellistä!

Aika:

tiistaisin klo 13.30-15.30

Paikka:

Keskustan seurakuntatalon päiväkerhotila (käynti seurakuntatalon sisäpihalta)

Kenelle:

Tuoreille vanhemmille alle 2-vuotiaan lapsen kanssa.

Kerhomaksu:

Esikoisvauvakerho on maksuton.

Ilmoittautuminen:

Ei ilmoittautumista, mukaan saa tulla koska vaan.

Mitä kerhossa tapahtuu:

Pieniä ohjattuja sylihetkiä, pieni hartaushetki, vapaata seurustelua ja kahvittelua, välillä esim. askartelua. Kahvit ja teet keitetään, tarjolla voileipäkeksejä. Jokainen tuo vuorollaan kahvi- ja/tai teepaketin.

Keskustan päiväkerhotilat

Esikoisvauvakerho

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (avoin perhekerho)

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille (1-2 -lk.) oman huoltajan kanssa.