Sankareita ja pelkureita -raamattupäivä

Sankareita ja pelkureita -raamattupäivä Keskustan seurakuntatalo

Luennoitsijana Suomen Raamattuopiston aluejohtaja Lasse Pesu.

Julkisuuden henkilöt toimivat usein esikuvina. Heidän elämäänsä jäljitellään ja seurataan. Siksi futis- tai pop-tähden edesottamuksilla on väliä: hyvä kertautuu, mutta myös pahan kierre on täyttä totta.

Tuomarien kirja on yksi Vanhan testamentin erikoisimmista kirjoista. Sen lehdillä vilisee sekalainen joukko.  Osa heistä kelpaa esikuviksi, osa ei. Uskomattomiin urotöihin kykenevä sankari osoittautuukin tavalliseksi pulliaiseksi. Silti kirjan lukeminen antaa eväitä kristityn elämään: vaikka meidän ei tulisi ottaa mallia tuomarin elämäntavasta, voimme silti oppia hänen virheistään.

Sankareita ja pelkureita -raamattupäivä lauantaina 24.11.2018 keskustan srk-talolla (Koulukatu 2):

12.00 ”Uskollinen loppuun asti”

12.45 ”Jumalan matematiikkaa”

13.15 Kahvi ja suolapala

13.45 ”Tyhjätasku taivaan portilla”

14.30 Päivän päätös

Luennoitsija Lasse Pesu työskentelee aluejohtajana Suomen Raamattuopistossa, jonka työnäky on kiteytetty kolmeen sanaan: ”Tehtävämme on etsiä, hoitaa ja varustaa.” Tapahtumassa on esillä runsas valikoima kristillistä kirjallisuutta.

Lämpimästi tervetuloa!

Järjestäjät: Lapuan tuomiokirkkoseurakunta ja Suomen Raamattuopisto