Lapsiperheiden solu

Wanha apteekki

Lapsiperheiden solu kokoontuu Wanhalla Apteekilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30.

Solu kokoontuu 23.8.-13.12.18 välisenä aikana. Vetäjinä toimivat Sini ja Terho Voltti. Lastenhoito. Lisätietoja 0400 -787 929 / Sini tai 040-5015542 / Terho.

Mitä solussa tapahtuu?

Solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Asiat ja aiheet saavat rönsyillä solulaisten tarpeiden mukaan toisin kuin esimerkiksi raamattupiirissä, jossa keskitytään selkeämmin Raamatun opiskeluun.

Kenelle solu on tarkoitettu?

Kaikille lapsiperheille.

Onko toiminta maksullista?

Toiminta on maksutonta.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Solussa luetaan ja tutkitaan Raamattua.  Solussa opitaan Raamatusta ja toisilta samalla kun keskustellaan raamatunkohdasta. Lopuksi solussa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta.

Pitääkö ilmoittautua?

Ei tarvitse. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven avoin perhekerho

Kauhajärven avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kauhajärven seurakuntakodin päiväkerhotiloissa parittomilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.