Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä ja varhaisnuorisotyöntekijöitä.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Keskustan päiväkerhotilat

Ilta-avoin (avoin perhekerho)

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille (1-2 -lk.) oman huoltajan kanssa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho