Tiistenjoen Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Tiistenjoen Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille Tiistenjoen seurakuntatalo

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin. Kaakaokerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä ja varhaisnuorisotyöntekijöitä.

Wanha apteekki

Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis

Toiminnalliseen lauantaipyhikseen ovat tervetulleita kaikki lapset!