Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä ja varhaisnuorisotyöntekijöitä.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.

Keskustan päiväkerhotilat

Ilta-avoin (avoin perhekerho)

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille (1-2 -lk.) oman huoltajan kanssa.

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven avoin perhekerho

Kauhajärven avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kauhajärven seurakuntakodin päiväkerhotiloissa parittomilla viikoilla.