Bibliabrunssi

Bibliabrunssi Virranniemi

Bibliabrunssilla tutkitaan Raamattua oman seurakunnan pappien johdolla.

Seurakunnassamme on alkamassa Bibliabrunssit! Bibliabrunssille kokoonnutaan Virranniemeen klo 10.00 - 11.30 kaikkina viitenä syyskuun lauantaina eli 1.9., 8.9., 15.9., 22.9. ja 29.9.  Siellä käydään läpi Paavalin kirje galattalaisille. Raamatunkohdasta pidetään alustus, jonka jälkeen sen herättämistä ajatuksista keskustellaan yhdessä. Alustajina toimivat oman seurakunnan papit eli Jukka Tuppurainen, Laura Lahdensuo, Matti Kristola, Matti Salomäki ja Johanna Tyynelä-Haapamäki.

Nimensä mukaisesti Bibliabrunssilla tarjotaan myös aamupala.

Bibliabrunssi toteutuu samaan aikaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa pidettävän Lauantaipyhiksen kanssa. Samalla kun tuo lapset pyhikseen, voi siis myös itse hiljentyä hetkeksi sanan ja keskustelun äärelle. Bibliabrunssi onkin erityisesti suunnattu nuorille aikuisille ja työikäisille mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Wanha apteekki

Raamatun äärellä keskustelua ja rukousta

Keskustan seurakuntatalo

Raamattuilta seurakuntatalolla

Mukana Tapio Sippola. Lämpimästi tervetuloa!

os. Härsiläntie 155.

Joululauluseurat

Kutsujina Marketta ja Asko Veikkola.