Lapuan VIII urkufestivaali: Juhlajumalanpalvelus

Lapuan VIII urkufestivaali: Juhlajumalanpalvelus Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

YLE 1 radioi suorana Lapuan tuomiokirkosta jumalanpalveluksen 23.9. klo 10. Kyseessä on samalla Lapuan Urkufestivaalien juhlajumalanpalvelus, jossa urkurina toimii Kajaanin seurakunnan kanttori Olli Kinnunen. Liturgina ja saarnaajana trov Matti Salomäki, avustavana pappina Johanna Tyynelä-Haapamäki. Tekstinluku Ella Ellilä ja Kari Rantakari. Kanttorina Riitta Jukkola, Lapuan tuomiokirkon kuoro laulaa. Kolehti: Valkonauhaliitolle.

Kutsumme seurakuntalaisia, erityisesti eri kuorojen jäseniä, virsiharjoituksiin la 22.9. klo 8.30 tuomiokirkkoon. Virret ovat 195, 199:4, 186: 1-3, 6, 310: 1- , 332b. Olisi tärkeää saada virrenveisuu kuulumaan hyvin radion kautta!

Lapuan VIII urkufestivaali: Koululaiskonsertti tuomiokirkossa

Urkureina Lapuan urkufestivaalin taiteellinen johtaja Rudolf Cerc ja Jean-Baptiste Monnot.

Lapuan VIII urkufestivaali: Avajaiskonsertti

Urkurina Jean-Baptiste Monnot Ranskasta.

Lapuan VIII urkufestivaali: Kaksoiskonsertti

Urkureina Markus Wargh ja David Timm.