Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöitä ja varhaisnuorisotyöntekijöitä.

Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven avoin perhekerho

Kauhajärven avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kauhajärven seurakuntakodin päiväkerhotiloissa parittomilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.