Reppukirkko eli ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Lapuan tuomiokirkko

Reppukirkossa siunataan koulutielle kaikki tänä syksynä ekaluokalle menevät uudet koululaiset.

Tänä syksynä Reppukirkot järjestetään tuomiokirkossa 5.8. klo 14 ja 16 sekä Tiistenjoen kirkossa klo 12. Myös Kauhajärven kirkossa sunnuntaina 5.8. klo 12 olevan jumalanpalveluksen yhteydessä siunataan tulevia ekaluokkalaisia.

Reppukirkossa pieni koululainen saa turvallisen alun koulutaipaleelle: Taivaan Isän siunauksen varassa on hyvä aloittaa uusi ja jännittävä vaihe.

Reppukirkkoon on tervetullut koko perhe: vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat ja kummit. Kummi tai muu lapselle läheinen aikuinen avustaa siunaamisessa. Kirkkoon voi myös ottaa koulurepun. Uudet ekaluokkalaiset saavat seurakunnalta kirjalahjan.

Tervetuloa Reppukirkkoon!