Messu Kauhajärven kirkossa

Messu Kauhajärven kirkossa Kauhajärven kirkko

Messun yhteydessä siunataan uudet ekaluokkalaiset!

Pyhäpäivä: 11. sunnuntai helluntaista
Kauhajärven kirkko

Aihe: Etsikkoaikoja
Pappi: Antila Riina
Kanttori: Somppi Eliina
Suntio: Ahopelto Juha
Kolehti: Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisotyön tukemiseen sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Messussa siunataan uudet ekaluokkalaiset, jotka aloittavat tänä syksynä koulun.

Kirkkokyyti lähtee pankilta myötäpäivään järven ympäri klo 11.30.

Kauhajärven avoin perhekerho

Kauhajärven avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kauhajärven seurakuntakodin päiväkerhotiloissa parittomilla viikoilla.