Suvisunnuntain iltamusiikkia: Uudet tangokuninkaalliset esiintyvät

Suvisunnuntain iltamusiikkia: Uudet tangokuninkaalliset esiintyvät

Uusien tangokuninkaallisten kirkkokonsertti!

Jo perinteeksi muodostunut tangokuninkaallisten konsertti on tuomiokirkossa sunnuntaina 15.7. klo 19. Tuoreet tangokuninkaalliset konsertoivat Lapualla heti kruunajaisiltansa jälkeen.
- Kun finalistit valittiin, he joutuivat miettimään myös kirkkoon sopivia ja itselleen tärkeitä hengellisiä lauluja tätä konserttia silmällä pitäen. Onhan tämä heidän ensimmäinen työtehtävänsä ja konserttinsa kruunaamisensa jälkeen. Lopulta kokonaisuus on yllätyksellinen ja sitä mielenkiinnolla odotamme, kertoo kanttori Paula Pääkkönen, joka on Suvisunnuntain iltamusiikit suunnitellut.

Konsertin juontaa Kyösti Mäkimattila, joka myös esiintyy illan aikana. Säestyksestä vasta Juha Maunu. Mukana esiintymässä on myös lapsikuoro LauLux ja hartauden pitää Riina Antila. Tapulikahvio on avoinna klo 18-21 ja siitä vastaavat seurakunnan lapsikuoron vanhemmat.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Lapuan VIII urkufestivaali: Koululaiskonsertti tuomiokirkossa

Urkureina Lapuan urkufestivaalin taiteellinen johtaja Rudolf Cerc ja Jean-Baptiste Monnot.

Lapuan VIII urkufestivaali: Avajaiskonsertti

Urkurina Jean-Baptiste Monnot Ranskasta.

Virsiharjoitus radiojumalanpalvelusta varten

Kaikille avoin virsiharjoitus!