Puuhaparkki 3-6 -vuotiaille lapsille

Puuhaparkki 3-6 -vuotiaille lapsille Keskustan päiväkerhotilat

UUTTA TOIMINTAA 3-6-vuotiaille!

Puuhaparkki on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Se järjestetään seurakuntatalon päiväkerhotiloissa keskiviikkoisin klo 13-16. Tarjolla on monipuolista ja mukavaa tekemistä lapselle ja vapaahetki vanhemmalle.

Puuhaparkkiin ei tarvitse ilmoittautua. Mukaan mahtuu 13 ensimmäistä lasta. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Lapselle kannattaa pakata mukaan pienet, terveelliset eväät ja tossut.

Keskustan päiväkerhotilat

Puuhaparkki

UUTTA TOIMINTAA 3-6-vuotiaille!

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Kaaranmännikön avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Aamupäivisin kokoontuva perhekerho kokoontuu parillisilla viikoilla.

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Kaaranmännikön avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Aamupäivisin kokoontuva perhekerho kokoontuu parittomilla viikoilla.