Tiistenjoen avoin perhekerho

Tiistenjoen avoin perhekerho Tiistenjoen seurakuntatalo

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Perhekerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietysti myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan perhekerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi-ja teehetkiä varten.

Lapsen oma aikuinen on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vaan, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Kaaranmännikön avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Aamupäivisin kokoontuva perhekerho kokoontuu parillisilla viikoilla.

Wanha apteekki

Lapsiperheiden solu

Lapsiperheiden solu kokoontuu Wanhalla Apteekilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.