Kaikille avoin ideointi- ja suunnittelupalaveri

Kaikille avoin ideointi- ja suunnittelupalaveri

Kutsumme kaikki aktiiviset keskustelijat, joille kirkko on tärkeä, kahvikupin äärelle keskustelemaan seurakunnastamme ja ideoimaan toimintaa.

Kaikille avoin keskustelu ja ideointitilaisuus

Viime viikkoina kirkosta ja seurakunnan asioista on keskusteltu sosiaalisessa mediassa enemmän kuin pitkään aikaan. Mahdollisuus Muutokseen –missio on herättänyt hyvää ja toivottua keskustelua. Keskustelua on käyty myös tapulin seinässä olleesta missiokyltistä, joka on herättänyt vahvoja mielipiteitä. Kutsumme kaikki aktiiviset keskustelijat, joille kirkko on tärkeä, heti mission jälkeen ti 3.4. klo 17 seurakuntatalon alasaliin kahvikupin äärelle keskustelemaan seurakuntamme ajankohtaisista asioista ja ideoimaan toimintaa esim. seurakuntaviikkoa. Monilla tuntuu olevan hyvää näkemystä ja mielipide siitä, minkälaista seurakunnan toiminta pitäisi olla. Nyt on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja ideoimassa.

Wanha apteekki

Raamatun äärellä keskustelua ja rukousta

Kunnonkohottamista Simpsiöllä

Tervetuloa liikkumaan yhdessä!