Hiljaisen viikon iltakirkko ja ehtoollinen tuomiokirkossa

Hiljaisen viikon iltakirkko ja ehtoollinen tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Iltakirkko ja ehtoollinen tuomiokirkossa. Toteuttaa Tyynelä-Haapamäki, Somppi. Mukana myös isosia. Radio 96,9 MHz.

***********

Hiljaisella viikolla seurakuntaa kutsutaan iltakirkkoihin muistelemaan Jeesuksen kärsimyksiä ja ehtoolliselle.

-Ehtoollisella kannattaa käydä usein, koska siitä saa voimaa elämään ja uskolle vahvistusta, rohkaisee tuomiorovasti Matti Salomäki.

Ehtoollinen muistuttaa meitä Jeesuksen kuolemasta ja siitä, että hän itse on kanssamme. Voimme heikollakin uskolla turvautua siihen, että Kristuksen ruumis ja veri on annettu juuri meidän puolestamme. Ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle seurakuntalaiselle evääksi, uskon vahvistukseksi ja syntien anteeksi saamiseksi.

-Voidaan sanoa, että ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle, joka kaipaa pelastusta, syntien anteeksi saamista, rauhaa ja sovintoa Jumalan kanssa. Ehtoollinen on uskon syntymisen ja vahvistumisen paikka.

Lapuan tuomiokirkko

Messu tuomiokirkossa, lähimmäisen sunnuntai