Tiistenjoen avoin perhekerho

Tiistenjoen avoin perhekerho Tiistenjoen seurakuntatalo

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Perhekerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietysti myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan perhekerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi-ja teehetkiä varten.

Lapsen oma aikuinen on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vaan, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Liisa ja Matti Tainin koti, Maunumaantie 2.

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten yhteiskristillinen solu

Lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu kokoontuu Liisa ja Matti Tainin kodissa maanantaisin klo 18-20. Solu kokoontuu 27.8.-17.12. välisenä aikana.