Puuhaparkki 3-6 -vuotiaille lapsille

Puuhaparkki 3-6 -vuotiaille lapsille Keskustan päiväkerhotilat

UUTTA TOIMINTAA 3-6-vuotiaille!

Puuhaparkki on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Se järjestetään seurakuntatalon päiväkerhotiloissa keskiviikkoisin klo 13-16. Tarjolla on monipuolista ja mukavaa tekemistä lapselle ja vapaahetki vanhemmalle.

Puuhaparkkiin ei tarvitse ilmoittautua. Mukaan mahtuu 13 ensimmäistä lasta. Ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Lapselle kannattaa pakata mukaan pienet, terveelliset eväät ja tossut.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.