Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu Lastenkirkko

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!

Kesäpyhäkoulu kokoontuu Lapuan lastenkirkossa, joka sijaitsee seurakuntatalon ja Virranniemen pihapiirissä. Kesäpyhis on toiminnallinen ja tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille, myös koululaisille. Alle 3-vuotiaat voivat myös osallistua oman aikuisen kanssa. Kesäpyhiksessä hiljennytään taivaan Isän asioiden äärellä, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Kesäpyhis on maksuton ja sitä pitävät seurakunnan vapaaehtoiset sekä varhaiskasvatuksen työntekijät.

Keskustan päiväkerhotilat

Puuhaparkki

UUTTA TOIMINTAA 3-6-vuotiaille!

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Kaaranmännikön avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Aamupäivisin kokoontuva perhekerho kokoontuu parillisilla viikoilla.

Wanha apteekki

Lapsiperheiden solu

Lapsiperheiden solu kokoontuu Wanhalla Apteekilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18-19.30.