Lastenohjaajat.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa. Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Tervetuloa nelivuotissynttäreille sunnuntaina 31.3.19 klo 10! Nelivuotissynttärit alkavat toiminnallisella perhekirkolla Lapuan tuomiokirkossa klo 10. Perhekirkon jälkeen on tarjolla täytekakkukahvit ja pientä suolapalaa srk-talolla. Kahvien jälkeen voi vapaasti lähteä kotimatkalle. Nelivuotissynttärit muistuttavat, että kotiseurakunta tahtoo olla tukemassa kodin antamaa kristillistä kasvatusta. Pyhäkoulut kutsuvat koolle pientä seurakuntaa ja nelivuotissynttäreistä alkaa myös ilmoittautuminen päiväkerhoihin, joihin vuonna 2015 syntyneet lapset pääsevät syksyllä mukaan.

Ilmoittaudu tästä 24.3. mennessä nelivuotissynttäreille>>

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan päiväkerhoon ilmoittautuminen 31.3.-7.4.2019.

Uudet päiväkerholaiset, jotka ovat syntyneet vuonna 2014, 2015 ja 2016, voivat ilmoittautua syksyllä 2019 alkaviin 3-6 -vuotiaille tarkoitettuihin päiväkerhoihin tällä sivustolla 31.3.-7.4. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2