Lastenohjaajat.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Pyhäkouluretki

Pyhäkouluretki Ylistaroon 8.6.! Ohjelmassa on Jukka-papin pyhishetki Ylistaron komiassa kirkossa sekä vierailu Wanhaan Markkiin, jonka kauniissa maalaismiljöössä on mm. eläinten vanhainkoti. Bussi kiertää Kauhajärven, Tiistenjoen ja tuomiokirkon kautta.

Retkimaksu on 6 € / hlö, alle kaksivuotiaat maksutta. Omat retkiherkut- ja eväät mukaan. Osallistua voivat sekä lapset että aikuiset, 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat lähteä retkelle myös yksin! Tarkemmat aikataulut, lisätiedot ja ilmoittautumiset 27.5. mennessä tästä>> Tervetuloa mukaan kaikki pyhäkoululaiset!

Perheiden luontoretki Simpsiön Fröökynä-laavulle 15.6. klo 10-12. Luvassa mm. pieni metsäseikkailu, liikunnallinen luontohartaus ja makkaranpaistoa. Srk tarjoaa makkarat ja vaahtokarkit, omat kahvit ja mehut mukaan. Matkaa laavulle kertyy reilu km / suunta. Rattailla pääsee koko matkan. Retkelle voi lähteä vanhempien, isovanhempien tai kummien kanssa. Ilmoittautuminen viim. 8.6. tästä>> Säävaraus!

Avoin perhekerho lapselle yhdessä aikuisen kanssa viikoilla 22-25 klo 9.30-11.30 päiväkerhotiloissa maanantaisin Hellanmaassa, maanantaisin ja keskiviikkoisin keskustan srk-talolla. Omat eväät mukaan!

Lapsiparkki 3-5-vuotiaille tiistaisin ja torstaisin viikoilla 23-25 keskustan srk-talon päiväkerhotiloissa klo 13.45-16.15. Max 13 lasta. Ei ilmoittautumista. Omat eväät mukaan!

Kesäpyhäkoulut Ämmälä-Hakola-Tiistenjoella, Kauhajärvellä ja lastenkirkossa. Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhis kesä-heinäkuussa sunnuntaisin klo 10-11. Tarkemmat tiedot edeltävän torstain Lapuan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa.

Tuomiokirkkoon on piilotettu kirkkokarkkeja. Etsi omasi 10.6.-2.8. klo 10-18. Etsi omasi. Paikalla kirkon kesäopas, joka auttaa tarvittaessa.

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2