Lastenohjaajat.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

PERHELEIRI Kaaranmännikössä 11.-13.10.2019. Mukavaa tekemistä sisällä ja ulkona koko perheelle, pieniä hartaushetkiä ja herkullista ruokaa. Leirille mahtuu 40 leiriläistä. Leirimaksu 20 € / 30 €, muiden seurakuntien jäseniltä 40 € / 50 €. Vetäjinä Tiina Rankinen ja Liisi Saarimaa. Ilmoittaudu tästä>>  (20.9.-4.10. välisenä aikana)

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan päiväkerhoissa on vielä tilaa!

3-6- vuotiaita lapsia otetaan keskustan aamupäiväkerhoon (1 x vko), keskustan iltapäiväkerhoihin (2 x vko) ja Hellanmaan ulkoilupainotteiseen päiväkerhoon (2 x vko).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset liisi.saarimaa@evl.fi tai puh. 044 773 9850. Päiväkerhot ovat maksuttomia, mikäli ainakin toinen päiväkerholaisen huoltajista kuuluu ev.lut.kirkkoon, muussa tapauksessa kerhomaksu on 40 € / kerhokausi.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Haluatko apukäsiä lastenhoitoon?
Lastenohjaajat Hannele Kangasluoma, Johanna Rautakorpi ja Kaisa Riihimäki ovat valmiina helpottamaan lapsiperheiden arkea torstai- ja perjantai-aamupäivisin. Lastenohjaajat tulevat kotiisi ja viettävät aikaa lasten kanssa, esimerkiksi leikkivät, askartelevat tai ulkoilevat. Voit käyttää ajan itse haluamallasi tavalla. Apukädet ovat maksuttomia. Ilmoittaudu tästä>>

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2