Lastenohjaajat.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa. Tervetuloa mukaan!

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

AJANKOHTAISTA:
Kaakaokerhot
1-2 -luokkalaisille perjantaisin 24.8. alkaen Wanhalla apteekilla klo 12-15 ja Tiistenjoen srk-talon päiväkerhotiloissa klo 12.30-15.30. Kivaa tekemistä, välipala, hiljentymishetki. Maksuton, ei ilmoittautumista.

Tämä on leiri sinulle, joka et ole koskaan ollut leirillä. Eka leiri 1.-3.-luokkalaisille la 22.9. klo 10-18 Kaaranmännikön leirikeskuksessa. Leirillä tutustutaan uusiin kavereihin, leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, ollaan nuotiolla, vietetään iltaohjelmaa ja Raamisseikkailua. Leirillä mukana varhaisnuorisotyöntekijät Tiina Rankinen ja Teemu Kentta sekä isosia.

Leirin hinta 10 €. Ilmoittautuminen netissä 1.-12.9. bit.ly/Eka2018. Osoite kirjoitetaan suoraan nettiselaimen osoitekenttään, ei googlen tms hakukenttään. Ilmoittautuneille lähetetään vielä leirikirje. Leirille otetaan 25 leiriläistä.

Tule kokemaan leiritunnelmaa yhden päivän ajaksi Kaaranmännikön leirikeskukseen. Leireily ja Kaaranmännikkö tulevat tutuiksi ja ehkä haluat tulla myöhemmin yön yli leireillekin. 1.-6.-luokkalaisten yhden yön leiri on 30.11.-1.12. ja kahden yön leiri keväällä. Seuratkaa ilmoittelua, mainoksia tulee lähempänä leiriajankohtia. Lisätietoja Tiina 0400-754 846 ja Teemu 0400-739 078.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2