Lastenohjaajat.

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja lapsiperheet toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi seurakunnan tapahtumiin ja tilaisuuksiin! Näiltä sivuilta (vieressä olevasta valikosta) löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Ajankohtaista:

Kesäpyhäkoulut Ämmälä-Hakolassa Tiistenjoella ja lastenkirkossa. Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhis kesä-heinäkuussa sunnuntaisin klo 10-11 (ei juhannuksena). Tarkemmat tiedot edeltävän torstain Lapuan Sanomien kirkollisissa ilmoituksissa.

Tuomiokirkkoon on piilotettu kirkkokarkkeja. Etsi omasi 10.6.-2.8. klo 10-18. Etsi omasi. Paikalla kirkon kesäopas, joka auttaa tarvittaessa.

Reppukirkot ekaluokkalaisille su 4.8. klo 11 Tiistenjoen kirkossa ja klo 13 ja klo 14 tuomiokirkossa.

Olemme myös facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet.

Lastenkirkko - lasten oma paikka verkossa

Lastenkirkko on lasten oma paikka verkossa. Se on tehty tuomaan iloa ja tukemaan lapsen hyvää elämää. Lastenkirkko rohkaisee toimimaan, ilmaisemaan tunteita, olemaan kaveri, hiljentymään, kyselemään ja tutkimaan elämän ilmiöitä maan ja taivaan väliltä.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2