Seurakuntien yhteinen kehitysvammaistyö

Me kehitysvammaistyön papit Tuire ja Marja-Liisa toimimme 30 seurakunnan alueella. Työ on yhteistyötä seurakuntien, asumisyksiköiden, koulujen, toimintakeskusten ja muiden kehitysvamma-alan toimijoiden kanssa. Työhömme kuuluu jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia, hartauksia, rippikouluja, sielunhoitotyötä eli kahdenkeskisiä luottamuksellisia keskusteluja sekä suru- ja kriisityötä. Olemme palvelemassa kehitysvammaisia ja heidän perheitään sekä heitä hoitavia, ohjaavia ja opettavia ihmisiä. Teemme kotikäyntejä, koulutamme kehitysvammaisuuden erityiskysymyksistä ja kuljemme ihmisten rinnalla elämän iloissa ja suruissa.

Toimistomme on Seinäjoella Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksen 3. kerroksessa, Eskoontie 52.

Työalueemme on jaettu rovastikuntien mukaan. Marja-Liisan työalueena ovat Järvi-Pohjanmaan, Isonkyrön ja Keski-Pohjanmaan rovastikunnat. Tuire työskentelee Eskoon tuki- ja osaamiskeskuksessa sekä Etelä-Pohjanmaan ja Kauhajoen rovastikuntien alueella.

Työmme tunnus on tulppaani ristin keskellä. Se kuvaa toivoa, jota aina on. Tulppaani nousee jään ja lumen keskeltä muistuttamaan meitä kevään ihmeestä. Risti kertoo, että Jeesus tuo meille toivon.

Yhteystiedot:

Yhteinen sähköposti

papit@eskoo.fi

Marja-Liisa (Lissu) Latvatalo

p. 050 4746775

marja-liisa.latvatalo@eskoo.fi

Järvi-Pohjanmaan, Isonkyrön ja Kokkolan rovastikunnat

Tuire Wuorijärvi

p. 050 4746886

tuire.wuorijarvi@eskoo.fi

Eskoon tuki-ja osaamiskeskus, Etelä-Pohjanmaan ja Kauhajoen rovastikunnat

Kirkkopyhät:

Kurikka 10.3.2021

Seinäjoki 21.3.2021

Kuortane 13.5.2021

Laihia 18.4.2021.

Alajärvi kevät 2021

Rippikoulut:

Kokkola: 10.-14.5.2021 Kokkolassa, Vasikkasaaren leirikeskuksessa. (Marja-Liisa)

Etelä-Pohjanmaa: 19.-23.7.2021 Seinäjoella, Ahonniemen leirikeskuksessa. (Tuire)

Isokyrö: 28.6.-2.7.2021 Vaasassa, Österhankmon leirikeskuksessa. (Marja-Liisa)

Kauhajoki: 2.-6.8.2021 Kauhajoella, Majaniemen leirikeskuksessa. (Tuire)

Järvi-Pohjanmaalla ja Eskoossa rippikouluja järjestetään tarpeen mukaan.

Lisäksi on mahdollisuus yksityisrippikouluun. Ota rohkeasti yhteyttä meihin pappeihin, kerromme mielellämme lisää rippikouluistamme ja erilaisista vaihtoehdoista!

Kehitysvammaistyön pastorit
Kehitysvammaistyön pastorit Lissu ja Tuire.

Kirkon yhteinen selkoYouTube-kanava: