KESÄPUUHAA KUMMEILLE JA KUMMILAPSILLE, tai kenelle vaaan lapselle aikuisen kanssa

Keskustan seurakuntatalon ja Virranniemen pihapiiriin on laitettu Qr-koodeja, joita voitte yhdessä etsiä. Koodista aukeaa pieni yhteinen tekeminen. Aloituspisteen näet tämän julkaisun kuvassa. Etsikää se siis keskustan seurakuntatalon sisäpihalla olevan leikkipuiston aidasta, niin pääsette matkaan. Onnea etsintään!

QR-koodirata on myös Tiistenjoella. Rastit löytyvät seurakuntatalo-kirkko-rantasauna-grillikatos-laavu -ympäristöstä. Tämä rata on haastavampi, kuin keskustassa tai Hellanmaassa sijaitseva. Kestoltaan se on noin 35-45 minuuttia ja matkaa kertyy 1,4 km + mahdollinen etsimisestä johtuva lisämatka. Rata sopii hyvin nuorten ja aikuisten kierrettäväksi kauniissa kirkkopihan maastossa, mutta pienten silmäparien tarkkaavaisuus voi olla hyväksi avuksi. Radan aloituspiste on julkaisun kuvassa ja johdattaa kuvavihjeellään seuraavaan paikkaan. Jokaisen koodin yhteydessä on kirjain. Muista kirjata se muistiin joko puhelimeesi tai voithan ottaa myös kynän ja paperipalasen muistiin. Viimeiseltä rastilta löytyy vihje, joka auttaa kirjaimista muodostuvan sanan ratkaisemisessa. Rata on paikoillaan elokuulle asti. Onnea etsintään!

Kummin kanssa kierrettävä QR-koodirata löytyy myös Hellanmaasta (Hellanmaantie 407). Koodeista avautuu yhteistä pientä tekemistä. Ohjeet löydät seurakuntakodin autotallin puoleisesta päädystä oven vierestä. Onnea etsintää!