Opastus.jpg

Kirkkoherranviraston nimi vaihtui seurakuntatoimistoksi

1.6.2020 14.51

Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan 26.5. muuttaa kirkkoherranviraston nimen 1.6. alkaen seurakuntatoimistoksi johtuen sen uudenlaisesta roolista. Seurakunnan jäsenrekisterit siirtyivät huhtikuussa hiippakunnan aluekeskusrekisteriin, jonka jälkeen aluerekisterikeskus on hoitanut osan aiemmin kirkkoherranvirastolle kuuluneista tehtävistä, kuten kirkollisten toimitusten rekisteröinnit sekä ylläpitää kirkon jäsenrekisteriä. Uudistuksen myötä virkatodistukset tilataan aluekeskusrekisteristä p. 041 7302591. Seurakuntatoimistossa hoidetaan edelleen tilojen ja henkilöiden varaukset, sovitaan toimituksista ja myydään adresseja ja kortteja. Kirkkoneuvosto päätti myös seurakuntatoimiston ja taloustoimiston uusista aukioloajoista, jotka ovat kesäkuun alusta alkaen ma-to klo 9-11 ja 12-14. Kesä- ja heinäkuun ajan, poikkeusolosuhteiden takia, viralliset asiat hoidetaan pääasiassa puhelimitse.