Seurakunta uusi suruadressit

13.11.2019 10.19

Suruadressi_S.jpg Diakoniatyöntekijä Minna Kivistö esittelee uuden suruadressin, jonka kannessa on kotikirkon kuva.

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyö on teettänyt uusia suruadresseja, joissa on valittavana 9 erilaista muistolausetta ja tekstitön vaihtoehto. Adressin kannessa on Jukka Risikon ottama kauniin herkkä kuva tuomiokirkosta.
-Adressiin sopivia tekstejä sai keväällä ehdottaa tuomiokirkkoseurakunnan Facebook-sivuilla. Toiveet on nyt otettu huomioon ja moni adressin teksti on seurakuntalaisen ehdottama. Erityisesti toivottiin Raamatun tekstejä, sanoo diakoniatyöntekijä Minna Kivistö.

Adressia myydään kirkkoherranvirastossa ja diakonian Torikirppiksellä kymmenen euron hintaan. Tuotto menee diakoniatyölle.