Uutiset

Suvisunnuntain iltamusiikkia -konserttisarja tuo jälleen tangokuninkaalliset tuomiokirkkoon

17.5.2019 10.26

iltamusiikkia.jpg

Heinäkuussa sunnuntai-iltoina soi Lapuan tuomiokirkossa Suvisunnuntain iltamusiikkia -konserttisarja, joka alkaa barokkimusiikilla 7.7. Barokkiladyt Terttu Iso-Oja, Katri Nikkanen ja Raili Peltonen loihtivat ilmoille barokin ajan musiikkia. Tuoreet tangokuninkaalliset saapuvat esiintymään toisena sunnuntai-iltana Kyösti Mäkimattilan johdolla ja Juha Maunun toimiessa säestäessä. Mukana on myös lapsikuoro LauLux. Heinäkuun kolmas sunnuntai-ilta vietetään suomalaisen urkumusiikin soidessa. Lapuan tuomiokirkon urkuri Eliina Somppi soittaa mm. Jean Sibeliuksen ja Oskar Merikannon urkuteoksia. Heinäkuun viimeisenä sunnuntaina taituroi Jonna Pirttijoki-Helanen harmonikan ja laulun sävelin. Tuomiokirkkoseurakunnan omat papit Jukka Tuppurainen, Laura Lahdensuo, Matti Kristola ja Heli Pääkkönen pitävät kukin vuorollaan näissä tilaisuuksissa lyhyen iltahartauden.

Tapulikahvio on avoinna konsertti-illan klo 18-21.