Lapsille ja lapsiperheille

Lämpimästi tervetuloa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lasten ja perheiden kotisivulle!

​​​​​​AJANKOHTAISTA:

Nelivuotissynttärit järjestetään samalla ohjelmalla kolmessa erässä lauantaina 3.10.20 klo 12, 13 ja 14 Kaaranmännikön leirikeskuksessa. Nelivuotissynttäreille kutsutaan kaikki tänä vuonna neljä vuotta täyttävät perheineen. Nelivuotiaan kanssa juhlaan voi tulla joko oma perhe tai kummit tai isovanhemmat. Joudumme rajaamaan vierasmäärää Koronan takia. Synttäreillä on mukavia toimintapisteitä ulkona ja pientä tarjoilua. Kaatosateella olemme sisätiloissa. Jokainen päivänsankari saa myös pienen lahjakirjan. Voit valita perheellenne parhaiten sopivan ajan ja ilmoittautua alla olevien linkkien kautta. Jokaiseen juhlaan mahtuu ensimmäiset 40 ilmoittautunutta. Tämän jälkeen lomake suljetaan. Mikäli et mahtunut yhteenkään juhlaan, ilmoittaudu viimeisen linkin kautta. Yritämme järjestää juhlan myös teille.

Klo 12 olevaan juhlaan ilmoittautuminen:

Klo 13 olevaan juhlaan ilmoittautuminen:

Klo 14 oleva juhla täynnä!

​​​​​​Emme mahtuneet mukaan, mutta haluamme ilmoittautua:

Tiistenjoen ja Wanhan Apteekin kaakaokerhot ovat täynnä. Emme voi valitettavasti ottaa vastaan enempää ilmoittautumisia tällä hetkellä, jotta pystymme säilyttämään riittävät turvavälit.

Olemme myös Facebookissa: Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan lapset ja perheet ja Instagramissa: lapuantmksrklapsetjaperheet

Lastenohjaajat
Tässä seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Heidät tapaat seurakunnan lapsille suunnatussa toiminnassa.
Kauhajärven alakoululaiset ovat tehneet taideteoksia kotikirkostaan.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2