Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Ajankohtaista:

Tuomiokirkossa vietetään jumalanpalveluksia jälleen 1.6. alkaen. Koronariskin takia kirkossa on käytössä vain joka toinen penkkirivi ja jokainen tulija huolehtii turvaväleistä. Toivomme myös, että tulijat ottavat oman virsikirjan mukaan tai katsovat virret älypuhelimesta virsikirja.fi. Näin jokaisen on turvallista tulla ja olla. Jumalanpalveluksen voit kuunnella edelleen myös osoitteesta www.lapuantuomiokirkkoseurakunta.fi/verkkokirkko tai radiosta 104,9 MHz.

*****

Seurakunnan elämän keskus on kirkko ja siellä vietettävä jumalanpalvelus, jota on toteuttamassa iso joukko työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Tuomiokirkossa on jumalanpalvelus joka pyhä klo 10 ja sen voi kuunnella verkkokirkosta. Lue lisää verkkokirkosta>>

Kauhajärven ja Tiistenjoen kirkoissa jumalanpalvelusta vietetään noin kaksi kertaa kuukaudessa ja Hellanmaan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa. Tarkemmat tiedot ovat kirkollisissa ilmoituksissa  ja nettisivujen tapahtumakalenterissa.