Herättäjän seurat
ts. Siioninvirsiseurat

Tervetuloa seuroihin! Herättäjän seuroista käytetään myös nimeä Siioninvirsiseurat, koska siellä veisataan Siionin virsiä. Virren voi aloittaa tai ehdottaa kukin tuntojensa mukaan. Puheet ovat lyhyitä ja puheoikeus on jokaisella vieraalla. Vaatimuksia ei ole. Seuravieraat läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita.

Mitä on herännäisyys?
Herännäisyys eli körttiläisyys on elämisen, ajattelemisen, uskon ja hartauden harjoittamisen tapa. Sen pohjavireenä ovat inhimillisyys ja rehellisyys. Jumala on suuri ja ihminen pieni. Herännäisyys puolustaa arkaa ja ikävöivää uskoa. Armo kuuluu kaikille.

Syksyn 2019 seurakalenteri:

Siioninvirsiseurat
ovat seurakuntatalon alasalissa to 10.10. klo 19 (kahvitus klo 18.00 alkaen). Seuroissa puhuvat Merja Kramsu, Matti Kristola ja Alpo Järvi. Kutsujina Lähetyssiskot. Tervetuloa!

Siioninvirsiseurat su 20.10. klo 18 Wanhassa Karhunmäessä. Kahvitus klo 17.

Herättäjän päivä Lapualla su 3.11., messu tuomiokirkossa, saarna joht. Ilkka Mattila ja seurat kristillisellä opistolla. Esitelmä Totisesti on kohtuullista, emerituspiispa Jorma Laulaja.

Siioninvirsiseurat to 14.11. klo 19 seurakuntalon alasalissa.

Siioninvirsiseurat su 17.11. klo 18 Wanhassa Karhunmäessä. Kahvit klo 17.