Herättäjän seurat
ts. Siioninvirsiseurat

Tervetuloa seuroihin! Herättäjän seuroista käytetään myös nimeä Siioninvirsiseurat, koska siellä veisataan Siionin virsiä. Virren voi aloittaa tai ehdottaa kukin tuntojensa mukaan. Puheet ovat lyhyitä ja puheoikeus on jokaisella vieraalla. Vaatimuksia ei ole. Seuravieraat läheltä ja kaukaa ovat tervetulleita.

Mitä on herännäisyys?
Herännäisyys eli körttiläisyys on elämisen, ajattelemisen, uskon ja hartauden harjoittamisen tapa. Sen pohjavireenä ovat inhimillisyys ja rehellisyys. Jumala on suuri ja ihminen pieni. Herännäisyys puolustaa arkaa ja ikävöivää uskoa. Armo kuuluu kaikille.

Tapahtumat keväällä 2020:
Siioninvirsiseurat to 19.3. klo 19 (kahvi klo 18), Seurakuntatalon alasali, kutsuvat Pirkko Muilu, Liisa ja Heikki Hautala, puheet Juha Ikola, Pentti Lemettinen, Väinö Reinilä.
Siioninvirsiseurat to 26.3. klo 19 (kahvi klo 18), Hellanmaan seurakuntakodilla, kutsuvat Anneli ja Veikko Ala-Hautala ja Aulikki ja Benjam Pöntinen, puhuvat Aaro Panula, Jukka Tuppurainen ja Mikko Ylihärsilä.
Pääsiäisseurat 2. pääsiäispäivä 13.4. klo 18 (kahvi klo 17), Wanha Karhunmäki, kutsuvat WK:n miestoimikunta ja talonmiesrinki, puheet Eero Holma, Alpo Järvi ja Johanna Piuhola.
Seurat to 23.4. klo 19 (kahvi klo 18), Seurakuntatalon alasali, kutsuvat Eeva ja Heikki Keisala sekä Raili ja Arvi Lemponen, puhuvat Matti Kristola ja Jouko Kuusinen.
Vapunaaton seurat to 30.4. klo 18 (simaa ja kahvia klo 17), Wanha Karhunmäki, kutsujana naistoimikunta
Seurat su 17.5. klo 18 (kahvi klo 17), Wanha Karhunmäki, kutsuvat Katri ja Martti Antila ja Hilkka Koivisto.