ELLUN KANAT -virkistymisryhmä työikäisille naisille

Ajankohtaista: Jos haluat mukaan Ellun kanoihin, ota yhteyttä vetäjiin esim. Minna Ylimäki-Hemminki p. 044 2700902, minna.ylimaki-hemminki@evl.fi niin kerromme, missä ja milloin on seuraava tapaaminen.

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa on alkanut joulukuussa 2019 aivan uudenlainen ryhmä, Ellun kanat, joka kokoaa yhteen työikäiset äidit hetkeksi virkistäytymään kiireisen arjen keskeltä.
Ryhmän ideanikkareina ovat olleet Katja Rantala, Pilvi-Maria Portin, Katja Kuula ja Minna Ylimäki-Hemminki.
-Kyseessä on virkistymisryhmä työikäisille naisille ja sinne toivotaan mukaan samanhenkisiä ja -ikäisiä naisia. Ryhmässä on tarkoitus jakaa elämään, uskoon ja äitiyteen liittyviä asioita, keskustella ja kahvitella, askarrella, retkeillä sekä osallistua yhdessä konsertteihin ja muihin hengellisiin tapahtumiin. Ryhmä kokoontuu noin joka toinen viikko, riippuen ryhmän ideoista.
-Kynnys on matalalla ja osallistuminen on vapaaehtoista ja rentoa ja jokainen voi vaikuttaa iltoihin. Ellut kanoilla on WhatsApp-ryhmä, jonne voi pyynnöstä liittyä ja siellä kerrotaan seuraavasta tapaamisesta ja sinne voi laittaa viestiä jos haluaa kavereita jonnekin tilaisuuteen.
-Jos kaipaat ystäviä ja etsit paikkaasi seurakunnassa, lähde mukaan katsomaan, olisiko tämä sinun paikkasi, rohkaisevat Ellun kanat.

Ellun kanat
Ellun kanat
Ellun kanojen vetäjinä ovat Katja Rantala, Katja Kuula, Pilvi-Maria Portin ja Minna Ylimäki-Hemminki.

Ota yhteyttä

Viestinnän asiantuntija
Viestintäpalvelut
Koulukatu 2
62100 Lapua