Gospel-jumppa

Seurakuntaopiston tammisali ent. kr. opisto Siiriläntiellä, kulku saliin sisäpihalta.

Tervetuloa hyväntuuliseen jumppaan!

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan Gospel-jumpassa on käynyt jo 10 vuoden ajan viikoittain 20-30 naista (yksi mieskin on joskus nähty). Osallistujat ovat kuvanneet harrastustaan: "Kynnys on matalalla", "rentoa ja mukavaa", "hyvä alku viikolle", "mukava rauhoittumisen paikka". Ryhmää vetää upeat vapaaehtoiset. Kiitos heille!

Gospel-jumpan ideana on kokonaisvaltainen ruumiin ja sielun hoitaminen. Alkurukous, lämmittely ja lihastreeni gospelin tahdissa ja lopuksi rentoutus koskettavien rukoustekstien ja rauhallisen musiikin siivittämänä.

Maksuton jumppa on tarkoitettu kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille ja miehille. Tervetuloa mukaan! Voit ottaa mukaan jumppapatjan, kahvakuulan ja juomapullon. Jumppapatjoja voi lainata paikanpäältä ja kahvakuulaakaan ei välttämättä tarvitse omistaa.

Keskustan seurakuntatalo

Seurakuntaruokailu