Pohjanmaan opettajien kirkkopyhä

Pohjanmaan opettajien kirkkopyhä Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa!

Tuomiokirkossa vietetään Pohjanmaan opettajien kirkkopyhää su 6.10. klo 10. Liturgina on Laura Lahdensuo ja saarnaa Jaana Holma. Kanttorina on Suvi Tamminen. Messua on toteuttamassa iso joukko opettajia.

Kolehti kerätään Nenäpäivän hyväksi. Varoilla tuetaan pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Keräystuotolla järjestöt edistävät lasten koulutusta, turvaa, terveyttä ja ravinnonsaantia. Vuonna 2019 Nenäpäivä auttaa lapsia 17 maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Järjestöistä ovat mukana mm. Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Lähetysseura.

Tervetuloa pyytämään siunausta alkaneelle lukuvuodelle. Messun radioi 96,9 MHz. Tilaisuus on kaikille avoin. Messun jälkeen on seurakuntatalolla kahvitarjoilu.

Lapuan tuomiokirkko

Messu tuomiokirkossa