Avoimet työpaikat

Haemme seurakunnan työntekijöiden joukkoon taloussihteeriä. Taloustoimiston taloussihteeri vastaa seurakunnan palkka- ja henkilöstöhallinnon ylläpidosta, valvonnasta ja tiedonvälityksestä. Hän hoitaa myös seurakunnan kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran. Lisäksi kevätkaudella työhön sisältyy haudanhoitoasioiden työtehtäviä noin neljän kuukauden ajan. Tarvittaessa myös toimistosihteerin tehtäviä. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Vaativuusryhmä on 501. Tehtävään valittavalla tulee olla merkonomin tai tradenomin tutkinto. Kipa-osaaminen katsotaan eduksi valintaa tehtäessä. Tehtävä otettava vastaan mahd. pian. Koeaika 6 kk.

Hakemukset tulee toimittaa 17.4. klo 12 mennessä: Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Koulukatu 2, 62100 Lapua tai sähköpostitse: lapuan.tuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

Lisätiedot: talousjohtaja Sirpa Soukka p. 040 353 6623, sirpa.soukka@evl.fi.