Sankarivainaja Väinö Johannes Raivio saateltiin viimeiselle matkalle

9.6.2018 14.22

Toukokuun 5. päivä sankarivainaja Arvo Marttila saateltiin Lapuan tuomiokirkossa viimeiselle matkalle ja 9.6. saimme saatella talvisodassa samassa taistelupaikassa Taipaleenjoella 20.12.1939 kaatununeen Väinö "Väiski" Johannes Raivion. Jukka Tuppurainen siunasi hänet ylösnousemuksen toivossa ja hänet laskettiin kotiseurakunnan multiin sankarihautausmaalle kunnialaukauksien ja trumpettifanfaarin saattelemana. Siunaus- ja muistotilaisuudessa olivat mukana Puolustusvoimat, reservin upseerit ja reserviläiset, kaatuneitten omaiset, sotaveteraanit ja -invalidit, Lapuan veteraanikuoro sekä Tasamaan torvet. Kiitos kaikille mukanaolleille! Oli jälleen erityisen vaikuttava ja koskettava tilaisuus; hyviä puheita, musiikkia, muistoja, haikeutta, surua, iloa ja valtavaa kiitollisuutta vapaasta isänmaasta.

"Sun kätes, Herra, voimakkaan suo olla turva Suomenmaan niin sodassa kuin rauhassa ja murheen, onnen aikana" (Virsi 577:1).

Lisää kuvia löytyy seurakunnan facebook-sivuilta>>

Kuvat: Minna Ylimäki-Hemminki