Uutiset

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissio maaliskuussa

13.10.2017 15.52

Olemme mukana_banneri_THUMB.jpg

Olemme mukana Mahdollisuus Muutokseen -mediamissiossa maalikuussa 2018. Missiossa on mukana yli 60 seurakuntaa Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan alueelta ja se toteutetaan yhdessä IRR-TV:n kanssa. 

Mahdollisuus Muutokseen -mediamissiossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Muutoskertomukset todistavat helposti lähestyttävällä tavalla elävästä Jumalasta. Jokaiseen lapualaiskotiin tullaan jakamaan muutoskertomuskirja sekä kutsu seurakunnan omiin missiotapahtumiin. Tieto missiotapahtumista tulee myös tälle sivulle tammi-helmikuun aikana. 

Missiosanoman koskettamille ihmisille tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun. Päivystävä puhelin palvelee klo 8–23, johon voi soittaa ja kertoa halustaan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tapaamistoiveen voi tehdä myös netissä ja tekstiviestillä. Seurakuntalaisista valitut koulutetut kontaktihenkilöt ovat valmiita keskustelemaan ihmisten kanssa ja toimimaan rinnalla kulkijoina.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT:
Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan jäsenet voivat ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin Ulla Latomäelle puh. 040 5300110. Vapaaehtoisia tarvitaan mission aikana monissa eri tehtävissä, ota yhteyttä!

 

 

« Uutislistaukseen