Suomalaista messua tehdään yhdessä!

12.10.2017 19.06

Esite netti_XL.jpg

Suomalaista messua harjoitellaan Lapualla jo ahkerasti! Lasse Heikkilän säveltämä musiikkipitoinen ja suuren suosien saavuttanut Suomalainen messu on tuomiokirkossa sunnuntaina 29.10. klo 18. Messua on toteuttamassa Matti Salomäki, Kati Koskinen sekä iso joukko soittajia ja esilaulajia, jotka ovat jo ahkerasti harjoitelleet lauluja mm. "Pohjalainen uskontunnustus" ja "Laulu Suomelle".
-Uskon, että Suomalaisen messun suosio perustuu kauniisiin ja koskettaviin teksteihin, ja toisaalta siihen, että kauniit melodiat ja toisaalta hyvin rytmikkäät kappaleet ovat tasapainossa messun kokonaisuudessa, sanoo kanttori Kati Koskinen.
Mukana messussa on puheenvuoron käyttäjät myös vapaakirkosta ja helluntaiseurakunnasta. Suomalainen messu on vaikuttava kokemus ja se on saanut monet iloitsemaan aivan uudella tavalla suomalaisuudestaan ja Jumalan armosta.

Tämä soittoporukka on mukana Suomalaisessa messussa. Mukana harjoituksissa oli Kati Koskinen (piano), Anu Haavisto (viulu), Risto Jukkola (kitara), Teemu Kentta (kitara), Aapo Laitinen (lyömäsoittimet) ja Jesse Häyhä (kontrabasso).

Tämä iloinen lauluryhmä on Suomalaisessa messussa esilauluryhmänä. Lauluryhmä on kokoontunut harjoittelemaan päiväkerhotiloissa, jossa lapset ovat saaneet lauluhetken ajan leikkiä toisten lasten kanssa. Osa laulajista puuttuu tästä kuvasta.