Virsi-illat

Kesäohjelma 2018:

To 28.6. ja to 5.7. klo 18-19 Virsiristeilyt matkustaja-alus m/s Koivunlehdellä. Mukava kesäinen virsihetki ja hartaus. Hinta 10 € sis. kahvi ja pulla. Lähtö kulttuurikeskus Vanhan Paukun satamalaiturista.

Virsi-illat
Keskiviikkoisin klo 19: 6.6., 4.7., 1.8 Virsi-illat Simpsiön kappelissa.

Suvilinnun laulajaiset Pajakappelilla
Torstaisin klo 18: 7.6., 14.6. Yhteislaulutilaisuus Riitta Jukkolan johdolla. Kolehti Suvivirsi-keräykselle, jolla tuetaan nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäyntiä. Hartaus 7.6. Tiina Rankinen ja 14.6. Jukka Tuppurainen.

Seurakunnassa järjestetään virsi-iltoja erityisesti kesäisin.

Talviaikaan virsiä lauletaan kinkereillä, joissa on myös virsiopetusta kodeissa ja kouluissa. Lisäksi järjestetään tarpeen mukaan muita virsi-iltoja esim. seurakuntaviikolla. Virsiä lauletaan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, seuroissa ja muissa tilanteissa.

Virsi-illoista kerrotaan tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa.