Konsertit

Tuomiokirkossa järjestetään jatkuvasti konsertteja, joista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja tapahtumakalenterissa. Pääsääntöisesti konsertteihin on vapaa pääsy. Ohjelmalla saattaa olla hinta.

Tulevat konsertit:

Suvisunnuntain iltamusiikit tuomiokirkossa klo 19.
Tapulikahvio on avoinna klo 18-21.

Su 1.7. Juhlakonsertti. Suomalaisen säveltaiteen kärkinimiin kuuluvat baritoni Jorma Hynninen, urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi ja pianisti Ilkka Paananen konsertoivat Oskar Merikannon, Toivo Kuulan ja Kalevi Kiviniemen juhlavuoden kunniaksi. Iltahartaus Jukka Tuppurainen. Lippu 15 €. Maksu käteisellä.
Su 8.7. ”Kesäyön unelma”, häämusiikkia. Eliina Somppi, urut, Paula Pääkkönen, laulu. Iltahartaus Johanna Tyynelä-Haapamäki. Ohjelma 10 €.
Su 15.7. Uudet tangokuninkaalliset 2018, juonto Kyösti Mäkimattila, säestys Juha Maunu. Mukana lapsikuoro LauLux. Ohjelma 10 €.
Su 22.7. ”Barokin helmiä”, Ilkka Virta, kitara. Iltahartaus Marja-Liisa Latvatalo. Ohjelma 10 €.
Su 29.7. Kesäillan pianomusiikkia. Siiri Lahdensuo, Hertta Perälä ja Essi Rintala. Iltahartaus Laura Lahdensuo. Ohjelma 10 €.

Urut