Toiminnalliset perhekirkot

Tuomiokirkkoseurakunnan perhetyö järjestää vuoden aikana monia mukavia perhekirkkoja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhekirkot ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Passin tarraan saa papilta tai suntiolta jumalanpalveluksen jälkeen. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Tulossa:

Perheiden kevätkirkot ja leikkimielinen kirkon ympärijuoksu lapsille 20.5.

klo 10 Tiistenjoen kirkossa

klo 13 tuomiokirkossa

klo 13 Kauhajärven kirkossa.

Päiväkerholaiset esiintyvät kevätkirkoissa. Kaikki juoksijat palkitaan mitalilla.

Huom! Ilmoittautuminen kisaan paikan päällä ennen perhekirkkoja.

***

Potkua pyhästä -messut ovat tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille. Messussa säestyksestä vastaa bändi ja kuoro toimii esilaulajina. Lapsille on salin takaosassa leluja, joilla saa leikkiä messun aikana. Messu kestää vajaan tunnin. Messun lopuksi on tarjolla iltapala.

Lapset