Tiistenjoen avoin perhekerho

Tiistenjoen seurakuntatalo

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Perhekerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietysti myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan perhekerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi-ja teehetkiä varten.

Lapsen oma aikuinen on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vaan, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Raija  Hyvärinen
Niina Luoma
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis

Toiminnallinen lauantaipyhis on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (perhekerho)

Kauhajärven ilta-avoin eli perhekerho, joka kokoontuu iltaisin, on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parillisilla viikoilla.